HC-WIN WoningInruil
Voor Doorstromers, Verkopers en Kopers op de Woningmarkt

Doorstromers ruilen
eigen woning in


Starters kopen
met voordeel


Deelnemen is Gratis


Contact?
info@hc-win.nl
0614495866
Achtergrond

Starter/Koper Algemeen

Situatie op de woningmarkt

Starters richten zich over het algemeen op de onderzijde van de markt. Onderhandelen over de prijs van een woning in dit segment is slechts beperkt mogelijk door concurrentie van andere starters.
Een starter kan dit doorbreken door zijn droomwoning het begin te laten zijn van een woningtrein en daarin goedkoper te kopen dan zonder trein.

Elke koper kan een trein beginnen en daarin zijn droomwoning kopen tegen een lagere prijs dan zonder die trein.

Woningtrein starten

U kunt een woningtrein starten door het opgeven van een woning die u wilt kopen. De trein kan groeien wanneer de eigenaar van deze woning wil doorstromen naar een andere bestaande woning. Wij vragen deze eigenaar om mee te doen en ook zijn droomwoning op te geven. Zo groeit de trein waarin eigenaren opvolgend van elkaar de woning willen kopen. U bent de potentiŽle koper van de eerste woning in die trein.

Wij kunnen helpen met gericht zoeken naar uw potentiŽle droomwoning waarvan de eigenaar wil doorstromen.

Voordeel woningtrein

De starter van een woningtrein koopt zijn droomwoning tegen een lagere prijs dan bij aankoop zonder trein.

Wanneer er een trein is van voldoende lengte, krijgt iedere deelnemer een financieel aanbod van HC-WIN. In dat aanbod wordt rekening gehouden met een financiŽle compensatie uit de trein voor de eerste verkoper. De verkoper kan zijn woning aan u verkopen tegen zijn uiterste verkoopprijs minus de compensatie. Deze compensatie is dus uw voordeel als koper van de eerste woning in de trein. De hoogte van het voordeel hangt af van de samenstelling van de trein en bedraagt globaal 5 tot 10% t.o.v. kopen zonder trein.

Hoe beginnen?

Meld u aan met het opgeven van uw droomwoning (homepage). Daarna gaat HC-WIN aan de slag om de eigenaar van uw droomwoning te laten meedoen met de woningtrein. Om een trein te kunnen vormen dient de eigenaar van uw droomwoning te willen doorstromen naar een andere bestaande koopwoning. Nog geen droomwoning? Wij helpen u met gericht zoeken.

Zijn er risico`s?

NEEN. Meedoen kost niets in het voortraject, brengt geen verplichtingen met zich mee en is vrijblijvend. U kunt er ieder moment weer mee stoppen. U zet alleen een handtekening voor een kooptransactie en dat doet u bij de notaris. In basis gaat het om een grote extra kans om uw droomwoning tegen een hele scherpe prijs te kunnen kopen.

Terug naar Openingspagina