HC-WIN WoningInruil
Voor Doorstromers, Verkopers en Kopers op de Woningmarkt

Doorstromers ruilen
eigen woning in


Starters kopen
met voordeel


Deelnemen is Gratis


Contact?
info@hc-win.nl
0614495866
Werkwijze

Werkwijze HC-WIN

Algemeen

Kernactiviteit van HC-WIN is het maken van woningtreinen. In een trein willen mensen opvolgend van elkaar de woning kopen. HC-WIN levert de koper voor de eerste woning zodat elke verkoper kan doorstromen naar zijn nieuwe woning.

De trein is nodig voor het met geld aanvullen van de opbrengst van de eerste woning. We bereiken daardoor een situatie die voor elke deelnemer (financieel) interessant is.

In het voortraject is er geen schriftelijke overeenkomst tussen u en HC-WIN. Wij werken op basis van vrijheid, blijheid. U maakt gebruik van HC-WIN en u vertrekt weer zonder kosten als u dat beter uitkomt.

Doorstromer

Ga gebruik maken van HC-WIN door u op de site aan te melden met uw woning. Samen vinden we uw droomwoning. Zo gaat zich een trein vormen waarin uw woning kan worden verkocht met een goede opbrengst.

Verkoop eerste woning

Alles draait om het vinden van een koper voor de eerste woning. Wij hebben een contract met Funda waardoor wij deze woning, gedurende 3 maanden, opvallend op die site onder de aandacht kunnen brengen van een nieuw koperspubliek. Hiervoor is een beperkt reclamebudget nodig.

Een potentiŽle koper kan, indien gewenst, zijn woning inruilen. Deze woning wordt toegevoegd aan de trein. Het zoeken naar een potentiŽle koper wordt nu verlegd naar deze woning.

Beginnen woningtrein

Een woningtrein kan ook gestart worden door een starter of een andere koper. Wilt U tegen een heel scherpe prijs een woning kopen van iemand die graag wil doorstromen naar een andere bestaande woning? Meld u dan aan op de site van HC-WIN met die woning. HC-WIN kan zo aan de slag met een trein maken om die scherpe prijs te realiseren.

Afwikkeling woningtrein

HC-WIN organiseert de uiteindelijke transacties, de eigen makelaar is uw onafhankelijk raadgever. Iedere deelnemer ontvangt een financieel aanbod met een verkoop- en/of een koopprijs. Wanneer alle deelnemers instemmen met ieders persoonlijke offerte, dan gaan allen naar de notaris voor het opmaken van de individuele contracten. Na ondertekening bij de notaris is de deal rond en wordt een datum afgestemd voor de overdracht van de woningen, de feitelijke levering.