HC-WIN WoningInruil
Voor Doorstromers, Verkopers en Kopers op de Woningmarkt

Doorstromers ruilen
eigen woning in


Starters kopen
met voordeel


Deelnemen is Gratis


Contact?
info@hc-win.nl
0614495866
Achtergrond

Doorstromer

Waarom Woning inruil

Om meer beweging te krijgen in de woningmarkt. Elke verkoper zit te wachten op een koper. Dat wordt doorbroken met inruilen. In een woningtrein hoeft u als verkoper niet zelf in te ruilen maar koopt een ander uw woning. We noemen het inruilen omdat de transacties tegelijk gebeuren. Het lijkt daarmee op het inruilen van een auto, maar dan in een toepassing voor de woningmarkt.

Woningtrein

Een woningtrein bestaat uit woningeigenaren die in volgorde van elkaar de woning willen kopen.
Als doorstromer wilt u graag kunnen verhuizen naar uw nieuwe woning. U kunt echter pas verder als de eigen woning is verkocht.
HC≠WIN biedt u de unieke mogelijkheid om de eigen woning in te ruilen voor uw droomwoning. Deze droomwoning kiest u (wij helpen) in alle vrijheid uit het aanbod van bestaande woningen op de markt. Voor uw eigen woning zoekt HC-WIN met uw medewerking een koper.

Bij inruilen van een auto doet u een aankoop- en verkooptransactie (inruilen) met 1 partij. In de aanpak van HC-WIN doet u die transacties met 2 partijen. Die transacties laten we tegelijk plaatsvinden bij de verkoop van een woningtrein.
De woningtrein dient ook om de verkoper van de 1ste woning financieel te compenseren. Dit is nodig omdat de eerste woning verkocht moet worden om de trein te kunnen afwikkelen en dat gaat ten koste van de opbrengst.
Voor goed onder de aandacht brengen bij potentiŽle kopers van uw woning is een beperkt reclame budget nodig.

De woningtrein biedt kansen op doorstroming ( wij helpen) voor woningeneigenaren uit hogere prijsklassen. Zowel richting koper als richting verkoper is een trein te maken.

De woningtrein is ook interessant voor eigenaren die willen doorstromen zonder nu al de eigen woning te koop te zetten. Met het opgeven van uw droomwoning (wij helpen) ontstaat een trein richting verkoper.

Hoe beginnen?

Door zelf initiatief te nemen: Ga nu al op zoek naar uw droomwoning(en), ook al is er nog geen koper voor de eigen woning. Neem contact met ons op voor een gerichte aanpak. Maak gebruik van HC-WIN en wij zorgen ervoor dat u uw woning kunt verkopen bij de koop van uw nieuwe woning (aanmelden op onze site). Informeer ook de eigen makelaar, onze werkterreinen vullen elkaar aan en we hebben hetzelfde doel.

Zijn er risico`s?

NEEN. Gebruik maken van HC-WIN kost niets in het voortraject, brengt geen verplichtingen met zich mee en is vrijblijvend. U kunt er ieder moment weer mee stoppen. U zet alleen een handtekening bij de notaris voor een koop en/of verkoop transactie. In basis gaat het om een grote extra kans om uw woning te verkopen.

Wat zijn de kosten?

Alleen bij daadwerkelijke verkoop van uw woning vragen wij een vergoeding. Meer daarover onder Veelgestelde Vragen en de Voorwaarden Woninginruil.

Een beperkt reclame budget is nodig voor het gedurende 3 maanden onder de aandacht brengen van uw woning bij potentiŽle kopers.

Terug naar Openingspagina